Oprema za trening, trenerje, sodnike Oprema za trening, trenerje, sodnikeOdpri Rokometna smolaZaščitna oprema Zaščitna opremaOdpri Žoge ŽogeOdpri Fizioterapija FizioterapijaOdpri SpikeballOprema telovadnic Oprema telovadnicOdpri Športna oprema za šole Športna oprema za šoleOdpri KolesaPrijavaSeznam želja (0)
layer

Točke zvestobe


V naši spletni trgovini, vam vsak nakup nad 10 € prinese določeno število točk zvestobe, ki jih lahko vnovčite že takoj ob naslednjem nakupu v obliki gotovinskega popusta in si tako znižate vrednost nakupa, lahko pa jih zbirate tudi dlje časa. V tem primeru se vam točke pridobljene z nakupi seštevajo, vidite pa jih v rubriki  »Moj račun / Točke zvestobe«.

Nakup v naši spletni trgovini pa lahko priporočite tudi prijateljem, in mu s tem podarite 3% popusta na prvi nakup, sebi pa s tem prislužite dodatno točko zvestobe.Točke zvestobe se zbirajo v tekočem letu od 1. januarja do 31. decembra. Po preteklem obdobju se točke ponastavijo in začnejo zbirati ponovno. Spodaj si oglejte še sistem pridobivanja in unovčevanja točk zvestobe.

Primer: za 132,64€, prejmete: 13točk + 3točke bonus = 16točk
Vsaka točka je vredna: 0,20€

zapri Na spletnih straneh capljasport.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.