Oprema za trening, trenerje, sodnike Oprema za trening, trenerje, sodnikeOdpri Rokometna smolaZaščitna oprema Zaščitna opremaOdpri Žoge ŽogeOdpri Fizioterapija FizioterapijaOdpri SpikeballOprema telovadnic Oprema telovadnicOdpri Športna oprema za šole Športna oprema za šoleOdpri KolesaPrijavaSeznam želja (0)

O nasČAPLJA D.O.O.
JUVANJE 2A,
3333 LJUBNO OB SAVINJI

ID za DDV: SI71561099


Čaplja d.o.o.

Podjetje Čaplja d.o.o. je aktivna na trgu že od leta 1990. Direktor in lastnik podjetja Matjaž Debelak, se je po koncu svoje športne poti odočil, ostati v stiku s športom in sta skupaj z ženo ustanovila podjetje, specializirano za prodajo športne opreme. Podjetje se tudi ukvarja z opremo športnih objektov (dvorane, telovadnice, zunanja igrišča). Sekundarna dejavnost je zagotoviti kvalitetno delovano zaščito vsem tistim, ki jo potrebujejo.Poslanstvo:

Naša osnovna naloga je ljudem nuditi najboljšo in varno opremo za šport, rekreacijo. Uresničujemo jo z bogato paleto svetovno priznanih znamk (SELECT - za katero smo tudi generalni zastopnik za Slovenijo, Mikasa, Spaldnig, Vortex, Yonex, Tibhar). Poleg športne opreme, se poslužujemo tudi opremi telovadnic. Z kvalitetno delovno zaščitno pa tudi poskrbimo za varnost in udobnost na najrazličnejših delovnih mestih.

Vizija:

Utrditi položaj športne trgovine v Sloveniji in izven meja. Do leta 2020 postati rekreativcem, šolam, športnim društvom, klubom prva izbira pri dobavi športne opreme, pripomočkov, zaščite.Vrednote:

Hitrost in fleksibilnost

Znanje, iznajdljivost, sposobnost, delavnost in inovativnost, ki jih premoremo, nam omogočajo, da smo hitri. Naš cilj je biti prvi. Ne samo pri prodaji, temveč tudi pri odkrivanju novih potreb na trgih.

S hitro odzivnostjo in sposobnostjo prilagajanja obvladujemo ovire, ki nam jih postavljajo različne tržne in zakonodajne zahteve. Znamo se spoprijeti z vsakršnimi izzivi – ne glede na velikost in prizorišče projekta. S fleksibilnimi rešitvami znamo upravičiti pričakovanja partnerjev.

Kreativnost in učinkovitost

Edina prava pot k vrhunskim rezultatom je ustvarjanje takega vzdušja v podjetju, ki ljudi dodatno motivira k ustvarjalnosti. Sodelavce vedno vzpodbujamo, da spregovorijo o svojih idejah, prepričanjih in jih, če so prave, tudi udejanjijo. Skupaj vedno znova iščemo nove poti za zadovoljstvo naših kupcev.

Naloge, ki nam jih narekujejo naša delovna mesta, opravljamo po svojih najboljših močeh. Stremimo k temu, da tisto, kar počnemo, opravimo najbolje, kar se da učinkovito in v čim krajšem možnem času.
zapri Na spletnih straneh capljasport.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.